Asociatia „Start Voluntar” vă invită să deveniți parte la prima ediție a evenimentului caritabil „Balul Florilor”, organizat vineri, 18 mai 2018, la Q Events Brasov, începând cu orele 18:30.

Organizăm prima ediție a evenimentului, în scopul sensibilizării comunității locale cu privire la problematica Sănătății și importanța Prevenției în dezvoltarea armonioasă, fizică si mentală a copiilor.

Alături de dumneavoastră,ne propunem ca în această seară a prieteniei ,să colectăm fonduri pentru susținerea proiectului „ Sănătate în şcoli! ”,ai carui beneficiari sunt elevii din şcolile brașovene .

Au răspuns cu bunăvoință, pentru a fi alături de noi,oameni dragi, VIBE by Bogdan si Mugurel, trupa de cabaret Rising Sun, Laura Colțea şi Filip George prezentatorii evenimentului. Ne vor încânta cu momente pline de sensibilitate,cuplul de balerini Emilia si Dorin Mirea.
Invitații se vor bucura de show live marca Salon Coquette Brasov ~ Center of Beauty,un moment artistic pregatit de designerul floral Cristina Moldovan.

Vă multumim pentru generozitatea de a accepta invitația noastră și vă promitem o seară de suflet cu meniu elegant, divertisment de calitate, Karma Band & Corona cvartet live şi alți invitati surpriză .

Costul unei invitatii este de 250 lei/persoană

Rezervări si contact:
Diana Niță, tel. 0746.046.466
Claudia David, tel. 0733.158.867
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Site: www.startvoluntar.ro